Twinapp running, l’app que et posa en contacte amb altres runners

 

Twinapp Running és una app que facilita el contacte entre runners, essent un d’ells un “Local Runner” que s’ofereix per a compartir el seu coneixement de les rutes del territori amb un altre runner que vol descobrir noves rutes, paisatges i paratges naturals. Cada “Local Runner” ofereix diferents zones per descobrir mitjançant la pràctica de l’esport i defineix les seves aficions entre: Trail running, Cross running, Pista, Jogging, Walking i Nordic walking També defineix la seva categoria com a runner: Professional, Avançat, Amateur, Iniciació o Walker  per tal de definir el seu perfil i facilitar l’elecció del runner que busca el millor company de ruta.


A través dels filtres permet trobar el perfil de runner més adequat per a compartir l’experiència de gaudir de la pràctica del running en nous entorns. Twinapp Running ofereix la possibilitat de llançar “twins”: avís de sortida per a la pràctica del running des d’un lloc i hora determinat pel runner-organitzador del « twin. El « twin » serà rebut a través de missatge push per a tots els runners que tinguin activada la mateixa afició que el twin organitzat. L’app facilita el llistat de tots els “twins” organitzats i podràs confirmar la teva assistència als diferents “twins” si així ho desitges, o bé, podràs organitzar els teus propis “twins”.


L’app disposa d’un servei de missatgeria per poder contactar directament entre els runners i permet introduir valoracions de l’experiència per tal que d’altres usuaris hi puguin accedir. Twinapp Running potencia el factor humà a través d’una xarxa social de fàcil ús, que només d’obrir-la et facilita els runners que per geolocalització estan en el teu entorn més proper. L’app està disponible tant per Android com per iOS i en diversos idiomes. En aquests moments i amb el mateix funcionament hi ha disponible també Twinapp Cycling.