El llibre ideal per als que comencen a córrer o volen fer-ho

 

El manual d’iniciació imprescindible per a totes aquelles persones que comencen a córrer, o que volen fer-ho, 100% en català. “Running per a principiants: La guia definitiva de CursesCatalunya.cat ofereix fins a 60 continguts útils de lectura agradable i lleugera adaptats per l’escriptor Albert Traguany, i repartits en 4 parts: iniciació, modalitats, consells i benestar, i aplicacions per a mòbils.

La idea de crear el llibre “Running per a principiants: La guia definitiva de CursesCatalunya.cat neix de la il·lusió de transmetre tota la nostra passió pel món del running més enllà del nostre digital CursesCatalunya.cat, nascut el gener de 2013. Un esport que ens pot canviar la vida, que ens ofereix creixement personal a cost zero, i que per damunt de qualsevol altra cosa ens fa sentir lliures i bé amb nosaltres mateixos. Córrer, com la vida, és un repte i un regal, i no importa on i quan comencis, sinó fins on imagines que pots arribar. Esperem que gaudiu d’aquesta lectura, com nosaltres hem gaudit tots aquests anys editant CursesCatalunya.cat

Podreu aconseguir el vostre exemplar de “Running per a principiants: La guia definitiva de CursesCatalunya.cat” al preu de 5,90 € en format Kindle (gratuït si esteu subscrits al servei Kindle Unlimited), i al preu de 8,55 € en format físic. La prevenda per al llibre en format Kindle ja es troba disponible en el següent enllaç d’Amazon.