Política de privacitat

 

A continuació, CursesCatalunya.cat l’informa de la política de protecció de dades que aplica a les dades personals facilitades lliurement i voluntàriament per l’usuari a través del web www.cursescatalunya.cat

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, l’informem que les seves dades personals seran incorporades al fitxer “Usuaris i subscriptors de CursesCatalunya.cat”, del qual és responsable VIDEOGAMING E-SPORTSBCN, S.L.

La finalitat d’aquest fitxer és la gestió i el manteniment dels usuaris que es registren al web de CursesCatalunya.cat i dels seus subscriptors, gestió de concursos, sortejos i dotació de premis, així com la tramesa de convocatòries a actes, l’enviament de butlletins i comunicacions informatives i/o de prospecció comercial relacionades directament o indirectament amb VIDEOGAMING E-SPORTSBCN, S.L. a través de diferents vies (missatges de text, correu electrònic).

Les seves dades personals no seran comunicades a cap tercer aliè a CursesCatalunya.cat, excepte en aquells casos en què l’hàgim informat de forma expressa i ens hagi autoritzat a l’efecte, o bé es tracti de cessions previstes per llei.

L’informem que CursesCatalunya.cat adopta i implementa totes les mesures de caràcter tècnic i organitzatiu necessàries per garantir la seguretat de les seves dades personals, tendents a evitar la seva pèrdua, alteració, tractament i manipulació indeguda per part de persones no autoritzades.

En acceptar la política de protecció de dades, autoritza de forma expressa, lliure i inequívoca al responsable del fitxer, VIDEOGAMING E-SPORTSBCN, S.L., al tractament de les seves dades personals en els termes indicats.

Pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant un escrit amb còpia del teu DNI a VIDEOGAMING E-SPORTSBCN, S.L., al carrer Major, núm.36, 43491 de Picamoixons-Valls (Tarragona), o bé a través del correu electrònic info@cursescatalunya.cat