Convocada la setena edició de l’Oxfam Intermón Trailwalker a Girona

Després del primer Trailwalker al maig de 2011, 2.400 equips ja han recorregut els 100 quilòmetres més solidaris, aconseguint més de 4,5 milions d'euros per als projectes contra la pobresa d'Oxfam Intermón. Trailwalker és una experiència única d'esport, equip i solidaritat, organitzada per Oxfam Intermón per aconseguir donatius contra la desigualtat. La manca d'accés a l'aigua potable, per exemple, fa que milions de persones visquin en la pobresa i que milers de dones i nenes hagin de caminar cada dia molts quilòmetres per anar a buscar aigua. Amb el Trailwalker els participants aconsegueixen donatius amb els quals Oxfam Intermón sobre aquest aigua perquè més persones puguin tenir una vida digna.

Al 2016, 596 equips inscrits a Girona i Madrid van aconseguir més d’un milió d’euros en donatius contra la pobresa

Apunta't a viure en equip aquesta experiència solidària i esportiva única i comparteix-la amb els teus amics. L'objectiu: caminar o córrer 100km per una bona causa i viure una experiència increïble en molt bona companyia. Els 100 primers equips inscrits a Girona, Euskadi i Madrid, tindran un primer donatiu de 200 €. Trailwalker consisteix en que equips de 4 persones recorren a peu 100 km en menys de 32 hores. L'experiència de caminar o córrer en equip és un dels punts forts del Trailwalker. A més, cada equip es compromet a recaptar donatius entre amics i familiars per als projectes d'accés a l'aigua d'Oxfam Intermón. A 2 persones que els assisteixen en cotxe al llarg del recorregut completen l'equip.

Oxfam Intermón organitza 3 Trailwalker al 2017: la setena edició a Girona (1 i 2 d'abril), primera edició a Euskadi (20 i 21 de maig) i quarta a Madrid (10 i 11 de juny), tot i que les dates són encara provisionals , pendent de confirmació dels respectius ajuntaments. Girona i Madrid repeteixen ruta per la via verda i la serra de Madrid respectivament, i la nova ruta d'Euskadi recorre els voltants de Vitòria: creuarem les muntanyes de Vitòria i acabarem envoltant l'embassament d'Uribarri Gamboa. Les inscripcions ja estan obertes 'i us animem a provar-la!

Més informació:

http://trailwalker.oxfamintermon.org/es

erodriguez@OxfamIntermon.org