Maratón Gran Canaria ’20, el primer pas de LaLigaSports en el món de l’atletisme

 

La Maratón Gran Canaria ’20, el primer pas de LaLigaSports en el món de l’atletisme, va ser presentada de manera oficial a la seu de Laliga a Madrid. A l’acte de presentació van acudir Josep Guardiola, director del projecte Maratón, Carlota Castrejana, vicepresidenta de la Reial Federació Espanyola d’Atletisme i José Montero, director adjunt de Relacions Institucionals de Laliga. Per a Josep Guardiola aquest projecte uneix la passió del futbol i del running en el que serà una cursa itinerant destinada a què els aficionats gaudeixin junts del món de l’esport.

La cursa està organitzada per The Seagull Sportive S.L. amb el suport de LaLigaSports i de la Reial Federació Espanyola d’Atletisme (RFEA), i serà retransmesa, en directe, per LaLigaSportsTV. La primera edició de la competició se celebrarà a Las Palmas de Gran Canària els dies 22, 23 i 24 de maig de 2020. José Montero va voler posar l’accent en la importància de consolidar les relacions entre la RFEA i Laliga: és fonamental estar alineats i compartir valors com l’evolució, la col·laboració i el compromís. A més, gràcies a LaLigaSportsTV, tots els corredors aficionats podran sentir professionals per un dia.

Carlota Castrejana, per la seva banda, va voler agrair a Laliga la seva implicació en projectes com aquesta Marató que permeten a la societat formar part d’alguna cosa i començar un estil de vida saludable, compartir afició i gaudir d’aquest esport, tant de manera individual com de forma col·lectiva.

A la Maratón Gran Canaria ’20 colabora LaLigaSports existeixen cinc categories: individual masculina, equips masculins, individual femenina, equips femenins i equips mixtes. Amb la intenció de reunir professionals i corredors dels 42 equips que formen Laliga, a més de tots els corredors individuals de cadascuna de les aficions i esports, els equips estaran formats per grups de 4 persones, que faran relleus en els km 10, 20 i 30 al llarg dels 42,195 km del recorregut principal, amb l’atractiu addicional que els 4 integrants del grup podran acabar junts la prova. També hi ha la possibilitat de realitzar una mitja marató i, els més petits, protagonitzaran la cursa infantil.

 

 

Coincidint amb la presentació, s’han obert les inscripcions per participar en la qual es poden realitzar a través de la seva pàgina web (www.maratoncity.com). Inclosa com a prova oficial del calendari nacional de la RFEA, l’esdeveniment serà un punt de trobada comú de totes les aficions i aficionats, tant del món del futbol com de l’esport i de les carreres populars, que s’uniran a la gran festa que s’organitzarà a la Fan Zone, dins d’un ambient espectacular i plena d’activitats.