Les 5 millors aplicacions de mòbil per a runners [Vol.2]

 

Les millors aplicacions de mòbil per a runners són aquelles que ens ajuden a superar-nos dia a dia durant els nostres entrenaments i competicions. La tecnologia segueix fent passos endavant, i el naixement de noves i sorprenents aplicacions per als amants del running ens fascina, i molt. És per això que després del gran èxit del nostre primer article recomanant-vos les 5 millors apps del mercat per a córrer, i les vostres constants peticions a les xarxes socials, ens hem decidit a recomanar-vos-en 5 més!

Runtastic
No és exclusiva per a la pràctica del running, sinó per a qualsevol mena d’activitat física que realitzem. Combina monitoratge de dades i premis per assoliments realitzats a més d’una interfície similar al de les xarxes socials. Runtastic en la seva versió premium inclou diferents plans d’entrenament i la funció d’autopassada. Disponible per iOS, Android, Windows Phone.

Strava
Una de les més famoses del moment, especialitzada en corredors i ciclistes. Basa el seu èxit en la seva gran comunitat a les xarxes socials, permet unir-se a clubs de corredors que comparteixen els mateixos interessos, així com intercanviar coneixements i experiències. Strava és disponible per a mòbils iOS i Android.

Running for weight loss
No ens enganyem, molts corredors practiquen running per a perdre pes, i aquesta sense cap mena de dubte és la millor app per a dur a terme aquest apreciat objectiu. Ofereix un menú de programes d’entrenament que l’usuari tria d’acord a la seva meta, nivell i la condició física actual. A més d’exercicis, proposa una dieta composta d’ingredients sans, més algunes nocions i directrius de nutrició. Running for weight loss també posa a disposició música d’una gran varietat de gèneres per acompanyar la nostra activitat esportiva. Disponible només per a Android.

5k Runner
L’app ideal per a principiants que vulguin accelerar el procés de posar-se en forma. Aquesta app pretén que una persona pugui passar de passar-se hores al sofà sense moure un dit, a córrer cinc quilòmetres en vuit setmanes. El seu entrenador virtual ens ajudarà de totes les maneres com per exemple indicant la quantitat de passos restants per a aconseguir el nostre objectiu. 5k Runner és programada només per a Android.

Irace Em
Es basa en la competència contra un mateix. Memoritza els nostres temps per a un proper entrenament establint un repte i tractar de superar la marca anterior. Mitjançant àudio ens informarà del temps, distància i progrés. Si t’agraden els reptes, la trobaràs disponible per a sistemes iOS.