Esportur, curses de muntanya i allotjament rural a les Terres de l’Ebre

 

Esportur, www.terresdelebre.travel/esportur, és una nova eina dirigida al turisme que visita les Terres de l’Ebre amb motiu d’algun dels esdeveniments esportius que s’hi organitzen any rere any. L’objectiu és oferir als visitants tota la informació necessària per a facilitar-los la seva estada a les Terres de l’Ebre i afavorir el seu coneixement del territori, a banda d’oferir-los ofertes en establiments rurals ebrencs.

Esportur és una iniciativa que vol atreure més visitants a les Terres de l’Ebre i allargar els dies de la seva estada en aquest territori, abans o després d’un esdeveniment concret. Per aquest motiu, la nova eina Esportur, a més, ofereix un apartat alternatiu amb informació sobre altres activitats complementàries, que enllaça amb la microsite www.terresdelebre.travel/experiencies perquè els turistes puguin ampliar les seves opcions d’oci durant la seva estada.

Us presentem Esportur, una nova eina per  a descobrir les curses de muntanya i conèixer les millors ofertes en allotjament rural de les Terres de l’Ebre

En els darrers anys les Terres de l’Ebre han augmentat el nombre d’esdeveniments esportius organitzats, entre els quals destaquen les curses de muntanya, puntuant algunes d’elles per a la Copa Catalana. Tal com es desprèn de l’article publicat per la revista Hosteltur dedicada al turisme esportiu “des de l’any 2008 i fins a l’any 2012, el nombre de viatges turístics realitzats per espanyols que van tenir com a motiu principal la pràctica d’un esport va créixer gairebé un 33%”.

Actualment el sector de turisme rural a les Terres de l’Ebre compta amb quasi 100 allotjaments rurals, que ofereixen vora 850 places. Encara que el nombre de places es veu superat per hotels i càmpings, en nombre d’allotjaments el rural està al capdavant. I és que l’alt valor natural de les Terres de l’Ebre, els seus bells espais per a gaudir de la natura i realitzar activitats esportives a l’aire lliure fan d’aquest tipus d’allotjament un lloc ideal per a estades a prop de la natura.

Esport i natura: un binomi perfecte a les Terres de l’Ebre, ara amb l’ajuda de l’eina en línia Esportur.