Aquest 11 de desembre la Cursa CEC-Collserola celebra la 26ª edició

La Cursa CEC-Collserola celebra aquest proper 11 de desembre la seva edició número 26 oferint a tots els participants dos recorreguts com en les seves dues darreres edicions. Aquests dos recorreguts seran una Mitja Marató i una Cursa Curta, que recorreran les vessants nord i sud del Parc Natural de Collserola amb espectaculars vistes sobre la ciutat de Barcelona.

La Mitja Marató (22Km) constarà de 2 avituallaments en el recorregut i un a l’arribada, mentre que la Cursa Curta (13Km) constarà d’un avituallament en el recorregut i un altre a l’arribada.
 

p1280370_1
Per participar-hi i optar a la classificació, és obligatori córrer amb el xip de control i el dorsal proporcionats per la organització, el xip és d’un sol ús va incorporat en el mateix dorsal. El període d’inscripció romandrà obert fins el proper 27/11/16 fins a les 24.00h. En el cas d’assolir els 1.000 participants es tancarà el període d’inscripcions i s’obrirà llista d’espera.

Ambdós trajectes tindran la sortida i arribada a les instal·lacions esportives de l’Escola Sant Gregori, al barri Sant Gervasi – la Bonanova, coneguda per la Torre de Bellesguard o Casa Figueres, obra d’Antoni Gaudí i per ser una de les portes d’entrada al Parc Natural.
 

p1290693_1
El Parc Natural de la Serra de Collserola per la seva situació és un dels principals espais naturals del Barcelonès, és compromís de tots, corredors/es, organitzadors i empreses vinculades a les activitats en el medi natural vetllar per la preservació dels seus valors naturals per a què segueixi mantenint el seu important paper ecològic i paisatgístic.

Per a realitzar la vostra inscripció podeu visitar la secció habilitada a la seva pròpia plana oficial: http://collserola.cec.cat/inscripcions-tpv/

L’edat mínima per participar a la cursa és de 14 anys complerts. Els menors de 18 anys hauran d’entregar una autorització signada pels pares o tutors a la recollida del xip i dorsal. Es podrà demanar un document acreditatiu de l’edat dels participants/guanyadors de les diferents categories i proves. En cas de produir-se baixes, l’organització contactarà per ordre rigorós amb els inscrits de la llista d’espera, fins assolir els 1.000 participants.

L’organització es reserva el dret d’admetre inscripcions fora de termini en els termes i condicions que estableixi.