Com escollir el nostre culot ideal

 

Portar culot encara que siguem principiants o ciclistes ocasionals, ens ajudarà a sentir-nos més còmodes damunt d’una bicicleta evitant patir adormiment, dolor o molèsties. Sota la zona perianal disposen d’un encoixinat anatòmic anomenat badana, especialment dissenyat per absorbir les vibracions, els cops i reduir la fricció amb el seient protegint les nostres parts nobles de lesions. La qualitat de la badana i la transpirabilitat del teixit són els dos factors principals a tenir en compte a l’hora d’escollir un model de culot, sobretot tenint en compte que tindrà contacte directe amb la pell i el nostre cos. Al cap i a la fi la funció del culot de ciclisme consisteix en absorbir i evacuar la transpiració de les cuixes cap a l’exterior mantenint el cos sec.

culot-ciclisme-2Altres factors a tenir en compte per escollir el nostre culot ideal:

– Preus dels 50€ als 200€. Cal vigilar amb les rèpliques, ja que els teixits no tindran les propietats de transpirabilitat necessària.

– No són unisex, hi ha culots per a homes i dones. Un culot amb les corretges creuades ajudarà a les dones a sentir-se més còmodes.

– Ha de ser prou llarg per cobrir gairebé tota la cuixa fins al genoll, tot i que per a l’estiu podem optar per models una mica més curts.

– La qualitat dels talls i de les costures també és molt important per obtenir el confort necessari.

Aconsegueix el teu culot amb descomptes de fins al 30% clicant aquí.