El cotxet ideal per a practicar running amb un nadó

 

Després de donar a llum posar-se en forma és una de les preocupacions més comunes de les mares i el running pot ser una solució pràctica, sana i saludable per tornar a recuperar la línia. Les marques de puericultura conscients de l’augment de mares runners, han desenvolupat nous models de cotxets preparats per a sortir a córrer convertint-se en el seu millor aliat. Però quins són els requisits del cotxet ideal?

La millor opció és escollir-ne un de tres rodes tot terreny per a facilitar l’accés per terrenys poc asfaltats, amb estructura reforçada d’alumini, sistema de frenada compost per un fre de bicicleta i un altre d’estacionament, que garanteixi una resposta més ràpida i un major control en terrenys muntanyosos i pendents, una bona capota protectora, seient reclinable i ben encoixinat, elements reflectants per a millorar la visibilitat a la carretera, arnès de seguretat de cinc punts ajustable i com a accessori addicional un acoblament per al manillar per a posar les ampolles d’aigua.

Abans d’utilitzar un cotxet per córrer és molt important que el teu bebè ja pugui sostenir sol el seu cap i si heu de sortir en terrenys inestables, és preferible que tingui aproximadament un any, per així evitar possibles lesions.