Córrer ara té premi gràcies a WeFitter

 

WeFitter és una plataforma digital que recompensa amb premis, regals i promocions exclusives a tots aquells que fan exercici de forma regular I segueixen estils de vida saludables. WeFitter es connecta automàticament amb l’aplicació o dispositiu utilitzat habitualment amb els usuaris per fer exercici. Avui dia es compatible amb les següents aplicacions: RunKeeper, Strava, Nike+, Moves, Misfit, Fitbit i Garmin. Un cop feta la conexió, transforma l’exercici realitzat en punts bescanviables en premis. L’acumulació de punts permet obtenir regals i descomptes en productes, serveis i activitats relacionades amb la vida sana i l’esport.

Uns dels principals objectius de WeFitter es connectar-se amb més de 20 aplicacions de fitness a finals d’any i arribar a acords amb d’altres més concrets, com centres de fitness i altres aplicacions i serveis més locals (bicing, etc.). També estem treballant per recompensar tots els usuaris del Xip Groc de Championchip. Entre les empreses que ofereixen regals i descomptes exclusius es troben la cadena de gimnasos DIR, Hoteles Catalonia, l’Estació d’esquí GrandValira, supermercats Ulabox, menjar a domicili JustEat.

Els fundadors de WeFitter son Roger del Sol i Carlos Rodés, emprenedors, esportistes I amants de la bona – i saludable- vida, de Barcelona. La plataforma està disponible en castellà, català i angles.