El Circuit de l’Obaga convoca als amants del trailrunning i canicross

El Circuit de l’Obaga és un esdeveniment esportiu solidari que combina la passió pel trailrunning i canicross amb l'esperit de lluita contra el càncer. És per això, que els beneficis que es recaptin amb les inscripcions a les diferents modalitats es destinaran a Oncolliga Lleida, una entiat sense ànim de lucre que té per finalitat promoure i impulsar activitats que ajudin a la prevenció i control del càncer a les comarques de Lleida.

La prova, que s’ha convertit en referent pels trailrunners de la comarca i rodalies, presenta cinc modalitats de curses: mitja marató de trailrunning, 12 km de trailrunning, 7,5 km de canicross, i cursa infantil. Els recorreguts de totes elles transcorreran per corriols, trialeres i pistes forestals enmig d’un paisatge incomparable, tot vorejant l’embassament de Rialb.

Tots els interessats ja poden formalitzar la inscripció a través del següent link: https://circuitdeobaga.wordpress.com/inscripcions/. Els corredors participants rebran una bossa del corredor amb obsequis dels patrocinadors, avituallaments durant la cursa i l’arribada, servei de cafeteria, vestuari i dutxes. Els tres primers classificats de cada categoria (femení/masculí) de les diverses modalitats  rebran un obsequi i tots els participants formaran part d’un sorteig de material esportiu i activitats d’oci.

Un any més, el Circuit de l’Obaga té per finalitat aportar el seu gra de sorra en la lluita contra el càncer i enguany, ha decidit fer-ho destinant els beneficis recaptats a l’entitat local Oncolliga Lleida i en concret, al projecte impulsat i dut a terme pel  Servei Digestiu de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida que consisteix en adquirir un videoprocessador i font de llum d’alta definició amb sistema NBI, un aparell que permet detectar lesions incipients en el cribratge de càncer de colon.

L’esdeveniment està organitzat per l’Ajuntament de Tiurana i l’associació per a per a la difusió i promoció de l’esport, ACTN3 Sport i compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida.

Per a més informació: https://circuitdeobaga.wordpress.com


Tina Armenteras Andreu
Twitter. @tina_armenteras
Linkedin. es.linkedin.com/pub/tina-armenteras-andreu/1b/bb4/aab