2a edició de la BIMBO Global Energy el 25 de setembre a Barcelona

Després de l'èxit en la seva estrena, l'any passat, BIMBO ha presentat la 2a edició de la cursa BIMBO Global Energy amb un clar increment del seu impacte global. Aquest any, la prova es disputarà el 25 de setembre de forma simultània en un total de 37 ciutats de 22 països diferents, fet que suposa un gran increment respecte a l'any passat (22 ciutats de 19 països). Amb això, BIMBO Global Energy es converteix en la carrera amb el major nombre de ciutats participants en un mateix dia, establint així un nou rècord Guinness. A Espanya, el creixement de BIMBO Global Energy es tradueix en la incorporació de Barcelona com a nova seu de la prova. D'aquesta manera, la Ciutat Comtal s'uneix a Madrid, que repeteix després de participar ja en la primera edició, i augmenta així l'aportació dels corredors espanyols a aquest gran esdeveniment per fomentar l'activitat física i la vida saludable a nivell global.

L'esdeveniment busca congregar més de 100.000 persones a tot el món per córrer simultàniament el diumenge 25 de setembre


En ambdues ciutats, la prova té dos formats: una cursa de 10 km per corredors iniciats i un recorregut de 3 km per al públic familiar. A més d'adaptar-se totes les edats i nivells, BIMBO Global Energy emfatitza la seva mentalitat inclusiva gràcies al compromís dels col·laboradors de la companyia, que exerciran de voluntaris per assistir a persones de qualsevol capacitat; per exemple, com a guies per a les persones cegues. Aquesta segona edició de BIMBO Global Energy també incrementa el seu esperit solidari, ja que, per cada corredor que participi en la prova, BIMBO donarà un paquet de pa de motlle al Banc d'Aliments.

 

BIMBO Global Energy, cada vegada més global


A més de Madrid i Barcelona, ​​la 2a BIMBO Global Energy es disputarà a Lisboa (Portugal); Sheffield (Regne Unit); Pequín (Xina); Brasília, Sao Paulo, Belo Horizonte i Florianópolis (Brasil); Buenos Aires (Argentina); Guatemala (Guatemala); Assumpció (Paraguai); Santiago (Xile); Cartagena, Cali i Pereira (Colòmbia); Caracas (Veneçuela); Montevideo (Uruguai); San Salvador (El Salvador); Lima (Perú); Managua (Nicaragua); San José (Costa Rica); Panamà (Panamà); Tegucigalpa (Hondures); Guayaquil (Equador); Long Beach, Filadèlfia, Orlando i Phoenix (Estats Units); Calgary i Hamilton (Canadà); i Mèxic D.F., Guadalajara, Mèrida, Monterrey, Pobla i Veracruz (Mèxic).

Els guanyadors absoluts de cada país la prova de 10 km en categoria masculina i femenina rebran com a premi la inscripció directa per a la BIMBO Global Energy 2017 a Beijing, amb totes les despeses pagades.

"BIMBO Global Energy és un esdeveniment molt important per a nosaltres, ja que uneix a totes les comunitats en què Bimbo és present. Per primera vegada, realitzarem la carrera en els 22 països en on ens trobem", ha assenyalat Daniel Servitje, President del Consell i director general de Grup BIMBO.