8a Mitja Marató Ciutat de Mataró

La 8a Mitja Marató Ciutat de Mataró arriba el proper 6 de desembre de 2015 amb multitud de novetats i diverses millores organitzatives que s'aniran concretant en els propers dies, entre elles el disseny d'un circuit més ràpid i atractiu per als corredors. Les inscripcions romanen obertes des del passat 15 de setembre, amb la possibilitat de donar-se d’alta mitjançant el formulari web que trobareu a la web oficial de la cursa www.mitjamataro.cat  Les inscripcions durant el mes de novembre i la primera setmana de desembre tindran un cost de 26€, a part l’organització posa a disposició dels participants el lloguer de xip per només 3€.

mita-mataroL'organització de la 8a Mitja Marató Ciutat de Mataró espera reunir aquest any a més de 5.000 esportistes (3.500 a la Mitja Marató i 1.500 a la Marató Escolar). Cal recordar que l’any passat el volum de participants va ser de 4.000 superant totes les expectatives. Una edició que va comptar amb la imprescindible col·laboració del personal de l'Institut d'Esports de l'Ajuntament de Mataró, tot l'equip de voluntariat, els clubs atlètics de la ciutat, l'entitat Voluntaris per al Futur, l'esponsorització de Procter and Gamble, la confiança de tots els patrocinadors i col·laboradors que van apostar per aquest esdeveniment i tota la gent que va fer possible aquesta festa esportiva, entre ells els propis corredors i corredores.

A continuació us oferim el recorregut de la 8a Mitja Marató Ciutat de Mataró, que comptarà amb llebres cada 5 minuts i un programa especial a Esport3 de 12 minuts. Per a demés informació no dubteu en visitar la web oficial de l’esdeveniment www.mitjamataro.cat

mapa_marato