4ª Marxa Popular de Fornells de la Selva aquest 31 de maig

Aquest proper diumenge 31 de maig tindrà lloc una de les trobades esportives més carismàtiques de terres gironines, la quarta edició de la Marxa Popular de Fornells de la Selva organitzada pel Club Running Born2Run Fornells de l’Agrupació Esportiva Fornells de la Selva, que convida a tothom a córrer, caminar o passejar. Aquest any com a novetats destaquen la incorporació de la primera mini cursa infantil per a nens de 7 a 12 anys; la inclusió d’un nou tram de 3 quilòmetres al recorregut llarg, que substituirà una part de camí de terra per corriols de molt poca dificultat tècnica i assequibles per a tothom; i la col·laboració del portal Curses.cat per al cronometratge, inscripció i fotografia.
 

FullSizeRender
 

Els participants podran escollir entre dos recorreguts, un d’una distància de 10 i un altre de 6 quilòmetres, facilitant així la participació de tot tipus de corredors. Cal recordar que la prova és de caràcter popular i no competitiu.
 

recorregut 10k 2015

Recorregut curt marxa 2015 fornells

El lloc de sortida i arribada serà el Pavelló El Molí de Fornells. A les 9:00 s’iniciarà la sortida per adults majors de 12 anys, mentre que a les 10:30 ho farà la cursa per a menors de 12 anys. Per a més informació o inscripcions anticipades, tot i que teniu temps d’apuntar-vos el mateix dia de la cursa de 7:30 a 8:45 del matí, podeu visitar les següents planes web:

www.curses.cat

www.born2runfornells.wordpress.com

www.agrupacioesportivafornells.blogspot.com.es

https://cursescatalunya.cat/event/iv-marxa-popular-fornells-de-la-selva-10km/

El preu de les inscripcions oscil·la entre els 8 i 12€, segons la data d’inscripció (els nens fins a 12 anys paguen 1€ menys).