25 de setembre 8ª Cursa DiR Mossos d’Esquadra Sant Cugat

El proper 25 de setembre tindrà lloc la 8a edició de la Cursa DiR-Mossos d’Esquadra a Sant Cugat del Vallés amb recorregut de 10km i 5km. Les inscripcions, que ja estan disponibles a http://www.dir.cat/cursa-sant-cugat, tenen un preu de 9 euros per socis DiR i 13 per als no socis. La cursa té sortida i arribada al centre de la ciutat i recorre les zones més emblemàtiques de Sant Cugat amb un recorregut de 10km exigent. Per segon any consecutiu, l’atleta olímpic i guanyador de la passada edició, Nacho Cáceres, tornarà a ser el cap de cartell d’una de les curses populars de Catalunya amb un major percentatge de participació femenina, situant-se amb un 40% de noies participants.

Aquest any, la cursa és solidària amb la Fundació Vicente Ferrer coincidint amb el seu vintè aniversari. Una part de les inscripcions de la cursa es donarà a través de la Fundació DiR, al projecte de traumatologia i ortopèdia de l’hospital de Bathalapalli amb el qual col·labora l’entitat. Tots els participants inscrits rebran de regal una samarreta tècnica i una micro-motxilla DiR que s’entregaran a la Fira del Corredor.


Tercera Cursa DiR Kids per a nens i nenes de fins a 13 anys

La cursa repetirà l’experiència de promoure el running entre els més petits amb la 3a edició de la Cursa Kids DiR, que es farà el dissabte 24 de setembre al costat de DiR Sant Cugat. Dirigida a nens i nenes d’1 fins a 13 anys, s'han establert 6 categories: pares i fills minis (1 i 2), Pre-Benjamins i Benjamins que faran 500 metres, Alevins, que faran 1km i Infantils, que estrenaran distància i faran 1 milla. El preu d’inscripció a totes les categories de la Cursa Kids DiR és de 5 euros.